Opti-health


Praktijk voor Orthomoleculaire therapie volgens kPNI

 
 
 
Home
 
Orthomoleculaire geneeskunde
 
Neurofeedback
 
ADHD
 
Afvallen
 
SjŲgren
 
Stress
 
Glycobiologie
 
Consult
 
Contact
 
  Sinds enige jaren is er een nieuwe, grensverleggende wetenschap in ontwikkeling , genaamd Glycobiologie. Glycobiologie is ook in de complementaire- en natuurgeneeskunde een van de meest vernieuwende wetenschappen met veelbelovende mogelijkheden voor herstel van de cel, celcommunicatie, stofwisseling en gezondheid Voeding geeft heel simpel het lichaam de ruwe bouwstenen waarbij het lichaam al is voorgeprogrammeerd om te gebruiken en om die reden gezond te blijven. Geneeskunde en wetenschap hebben op enorme wijze onderschat wat de potentie is van ons lichaam om dingen te repareren zodra het de noodzakelijke voedingsstoffen krijgt om mee te werken. Het enige wonder zit in het lichaam zelf om te helen, repareren, regenereren, reguleren en zichzelf te beschermen. De uitdaging voor de wetenschap is al geweest om te leren hoe ons lichaam werkt. Glyconutrienten zijn een speciale en unieke groep van in ieder geval acht essentiŽle suikers die niet worden gebruikt als brandstof. In plaats daarvan worden ze gebruikt als bouwstenen voor hele moleculen waardoor ze direct in de cel worden ingebouwd en ze zijn betrokken bij een ongelooflijke hoeveelheid biologische functies, waaronder het controleren van individuele celstructuren en functies tot celcommunicatie en het beschermen van iedere afzonderlijke cel in ons lichaam. Deze essentiŽle suikers zijn nodig bij bijna alle 100+ miljard cellen in ons lichaam.

Ik heb in 2012 een opleiding gevolgd bij het Glycoinstituut en ben nu een officieel gecertificeerd Glyconutrional specialist. Dit houdt in dat ik mijn patienten/ klanten goed kan begeleiden bij het gebruik van alle essentiŽle suikers.

Alvorens met alle essentiŽle suikers te beginnen is het beter eerst te beginnen met ťťn essentiŽle suiker en een aanpassing in de voeding. Maak een afspraak voor uitleg hierover.